BESTAAN AL
86 JAAR
IN TILBURG!
 

OVER ONS

Met trots kunnen wij u vertellen dat DE BEER bouwgroep dit jaar al weer 86 jaar bestaat!

In Tilburg 1933 Johannes Cornelis de Beer start aan de Dr. Nolenstraat een timmer- en metselbedrijf. In de loop van de tijd groeit het bedrijf gestaag en weet het zich op te werken tot een aannemingsbedrijf, dat uit het huidige, bedrijvige Tilburg niet meer is weg te denken.

DE BEER werkt altijd en op elk moment voor het resultaat van de opdrachtgever. Daar ligt onze voldoening. Onze waarde. De tevredenheid van de klant.


Dat waardevolle gevoel kreeg een extra stimulans door de toekenning van de NVOB-prijs 1999-2001. Dé erkenning (en beloning) voor alle inspanningen die door het bedrijf als totaal in de afgelopen 86 jaar zijn neergezet. Een kroon op een continu streven naar professionaliteit en vakmanschap. Dit wordt nog eens   onderstreept, door de toekenning van het certificaat 'Erkend Hoofdaannemer', op 13 juli 1998.

© 2020 by DE BEER bouwgroep  Ringbaan Noord 29  5046 AA Tilburg Langer thuis in eigen huis

Werkzaam in: Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waalwijk, Goirle, Riel, Alphen, Moergestel, Oisterwijk. Geheel Noord-Brabant.a. werkzaam in: Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Udenhout, Oisterwijk, Riel, Gilze, Moergestel, Dongen

  • facebook
  • w-tbird